Leírás

BP-51 bypass lengéscsillapítók

Az új BP-51 nagyteljesítményű bypass lengéscsillapítók egy olyan kimerítő fejlesztési folyamat eredménye, amelynek célja a maximális kényelem és vezérlés biztosítása.

Az BPB-51 lengéscsillapítók, amelyeket az ARB Old Man Emu mérnökei terveztek, fejlesztettek ki és teszteltek teljes egészében házon belül, jármű-specifikusak, és a meglévő szerelési helyek felhasználásával könnyedén felszerelhetők a jármű további módosítása nélkül.

A legtöbb állítható lengéscsillapítótól eltérően, amelyek csak kompresszióhoz állítanak elő, a BP-51 sorozat lehetővé teszi a járművön mind a visszarúgás, mind a kompresszió független állíthatóságát, hogy osztályvezető utazási testreszabást biztosítson, amelyet testreszabhatunk az egyes járművekhez vagy úti célok elérése érdekében.

Bypass Technology

A legtöbb lengéscsillapítóban alkalmazott sebesség-érzékeny csillapítás mellett, ahol minél gyorsabban mozog a dugattyú, annál nagyobb a csillapítás szintje, a BP-51 lengéscsillapítók csillapítást generálnak, amely a dugattyú helyzetétől függ a lengéscsillapító testén keresztül a bypass kialakításuk.

Míg a legtöbb lengéscsillapító csak a dugattyún átfolyó folyadék alapján csillapítást generál, a BP-51 alternatív utat kínál az egyik kamrából a másikba, a dugattyú körül megkerülő járat formájában. Kevés folyadék áramlik át a dugattyún, és egy része a folyadéknak megkerüli a dugattyút és a külön erre a célra kialakított folyósokon jut el a megfelelő helyre.

Ez azt eredményezi, hogy a lengéscsillapító mindkét felhasználási mód legjobbjait biztosítja, kényelmes és kompatibilis utazással normál vezetés közben, és irányíthatóbb utazással nagyobb kihívásokkal terepen. Ha a löket mindkét végén nagyobb a csillapítás, a dugattyú lelassul, amikor megközelíti a teljes összenyomódást és meghosszabbítást, megakadályozva ezzel a durva felütést, és lehetővé teszi a nagyobb ütések és hullámosságok könnyebb felszívódását.

Fejlesztés és gyártás

Az összes BP-51 lengéscsillapítót az ARB gyártja házon belül. Ennek elérése érdekében jelentős beruházások történtek a korszerű megmunkálási és kemény eloxálóberendezésekbe, lehetővé téve az ARB számára a folyamat minden irányítását a lehető legmagasabb minőség biztosítása érdekében.

A BP-51 lengéscsillapító testeket repülőgép-minőségű (6061) eloxált alumíniumból állítják elő, hogy hatékonyabban eloszlassák a hőt, mint az acél vagy az ötvözött acél, és kiváló korrózióállóságot biztosítsanak.

A fejlesztési folyamat során különféle laboratóriumi teszteket végeztek annak biztosítása érdekében, hogy a megbízhatóság, a hosszú élettartam és a teljesítmény megfeleljen az ARB kifogástalan szabványainak.

Az árak egy gátlóra vonatkoznak, és nem tartalmazzák a futómű többi elemét!
Minden Oldmanemu futómű rendelkezik TÜV tanúsítvánnyal, melyet a vételár tartalmaz!