Leírás

Függetlenül attól, hogy durva utakon utazik, versenytársainak járműve vagy kemping utánfutó vontatása, a teljesen integrált 4 × 4 felfüggesztési rendszer fontossága rendkívül fontos.

Az ARB által az Old Man Emu felfüggesztés által kifejlesztett, minden terepen történő kiváló teljesítmény érdekében a jármű teljesítménye észrevehető javulást fog biztosítani, ideértve a teherbíró képességet és a komfort hatást is.

Ausztrália vezető 4 × 4 felfüggesztési márkája figyelembe veszi az Ön egyéni igényeit, a szakemberek mérnökeivel több száz órát töltve tesztelve és módosítva a különböző igényes ausztráliai Outback felhasználók kombinációját, hogy megtalálja az Ön igényeinek a legmegfelelőbb megoldást.

Az ARB és az Old Man Emu elkötelezettsége a piacon a legátfogóbb termékcsalád biztosítása mellett a minőségi termékek széles választékát eredményezte. Az OME lengéscsillapítók az OME felfüggesztési készletekig minden termékünket három (3) év korlátlan kilométer garancia * és értékesítés utáni szolgáltatás garantálja, amelyet a többi felfüggesztési cég páratlanul teljesít.
Minden futómű mellé jár az eredeti TÜV tanúsítvány, ezzel be lehet jegyezni a forgalmi engedélybe!

*A perselyekre, csapágyakra, bilincsekre, visszacsuklás gátlóra és U-csavarokra egy (1) év vagy 40 000 kilométer (attól függően, hogy melyik történik először) garancia vonatkozik.